AKTUELNO

Tenzija je rasla danima, a sada je eskalirala žestokim uvredama!

Jedna od najgledanijih emisija ,,Pitanja novinara" započela je veoma burno, zbog intrigantnih pitanja novinara. Novinari nisu štedeli zadrugare pa je veče krenulo rasvetljavanjem mnogih tajni, koji su takmičari hteli da sakriju.

Sedma sila htela je da razjasni situaciju između dve zadrugarke koje su došle u sukob. Naime, Rada Vasić imala je komentar da Jelena Krunić javno ima sa mnogim muškarcima intimne odnose, pa je o tome i bilo reči.

Imam pitanje za Radu Vasić. Rekli ste da Jelena Krunić ima intimne odnose sa svima. Šta biste joj rekli i kako biste reagovali da je ona vaša ćerka? - upitala je novinarka.

Foto: TvPink

Isto tako, mi sve vidimo što ona radi. Ona je meni rekla da ja imam decu i da to može da mi se vrati, ja sam joj odgoovrila da ne širi noge i da me ostavi na miru - odgovorila je Rada.

Međutim, Jelena nije htela da ostane bez komentara, pa je ušla u raspravu sa Vasićevom zbog reči koje joj je uputila.

Foto: TvPink

Ne bih uopšte poredila svoju majku, sa ovom dotičnom osobom, koja drugo ništa ne zna osim da prdi sama sebi u bradu. Ona je osoba koja je klela Boru, pa je htela da izađe napolje, ucenjivala je ljude. Sve govori o gospođi koja kune - odbrusila joj je Jelena.

Ali tu se rasprava nije završila, već su zadrugarke krenule sa uvredama i pogrdnim rečima, koje su upućivale jedna drugoj.

Foto: TvPink

Ćutim tri meseca ovde, ženo, sa tobom se sprda cela nacija, da li si ti normalna! - vikala je Krunićeva.

PROČITAJTE JOŠ: SAD GOVORI DA MU SE SVIĐA LUNA, a sa NJOM je bio pre ZADRUGE? Isplivala fotka Petra Tojagića i ove kontroverzne pevačice! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor. O. B.

#Zadruga 2

'